Αειφόρος Ανάπτυξη

α ε ι φ ό ρ ο ς

Στον όμιλο VP Legacy θεωρούμε ότι οι επιχειρήσεις έχουν ηθική υποχρέωση να σέβονται το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται και να στηρίζουν έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες. Για να πετύχουμε την αειφόρο ανάπτυξη απαιτείται ένα σύνθετο πλέγμα δράσεων το οποίο οφείλει να έχει δύο αποδέκτες, το φυσικό περιβάλλον και τους ανθρώπους κάθε τόπου. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου περιλαμβάνει στοχευμένες ενέργειες που σχετίζονται με τη φροντίδα και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, όπως και με την ανάλογη ευαισθητοποίηση των υπαλλήλων μας, των ταξιδιωτών που μας επισκέπτονται και των κατοίκων της Κω.

Επίσης, εκτός από τις δικές μας πρωτοβουλίες, συμμετέχουμε εθελοντικά και στις περιβαλλοντικές δράσεις άλλων οργανισμών και φορέων. Παράλληλα, κάθε χρόνο ανανεώνουμε κι εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα των χορηγιών μας, με σκοπό αφενός να ενισχύσουμε όλες τις αξιόλογες ατομικές ή ομαδικές προσπάθειες που συντελούνται στο χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και της επιστήμης, αφετέρου να βοηθήσουμε όσους ανθρώπους μας έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα χωρίζεται στις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες: 1) δωρεάν διάθεση αιθουσών κι εγκαταστάσεων για οποιοδήποτε πολιτιστικό ή κοινωφελή σκοπό 2) δωρεάν διαμονή στα ξενοδοχεία μας 3) παράθεση γευμάτων και ροφημάτων/ποτών για εκδηλώσεις 4) χρηματική ενίσχυση.

Αν επιθυμείτε κι εσείς να ενταχθείτε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα κι εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Παρακαλώ εισάγετε μία έγκυρη διεύθυνση email

Τα πεδία email δεν είναι τα ίδια

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

VP Legacy Group
VP Legacy Group